Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: “Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 12:00 13:00 - 15:20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Köylere öğrenci servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim fuarı
Proje Çalışmaları:

WEB - https://candirataturk.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. NO: 19 İÇ KAPI NO: 1 ÇANDIR / YOZGAT

Yerleşim Yeri - Okulumuz tek katlıdır

Adres - ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. NO: 19 İÇ KAPI NO: 1 ÇANDIR / YOZGAT

Ulaşım Yozgat ve Kayseri ye otobüs ve dolmuş seferleri bulunmaktadır. Kayseri için batı garajı Yozgat İçin il terminali

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yozgat a 120 km olup İlçe merkezinde hizmet vermektedir